Poradna FIXED Powerstation FIXPOS-BK

Autor: RLanda | Vloženo: 04.05.2021 000 16:25 | Témata: Poradna FIXED Powerstation FIXPOS-BK

RLanda

RLanda

Adaptér

To byla zase koupě. Nabíječka která nenabíjí, pokud si nedokoupíte adaptér. To je jako prodávat kšiltovku bez kšiltu, ten si dokupte.
Tak jsem šel na stránky prodejce a dokoupil adaptér od stejné značky a se zadanými parametry. Jenže jsem si nevšiml, že výstup z adaptéru je USB-C, ale ne kabelu, ale přímo na adaptéru. To mě ještě nenapadlo, ač mohlo, že tato značka samotný kabel nepřibalí. Tak jsem si dokoupil kabel USB-C to USB-C a víte co? Nabíječka s tím nefunguje.
Ještě že mám jeden silnější adaptér na cesty doma, ten mi funguje.

Kdyby tu byl někdy někdo od fixed, byl bych rád za vysvětlení.

Mám obdobnou nabíječku od Samsungu a doporučuji ji i iPhoňákům. Přítelkyně ji používá běžně, má i lepší šikmý úhel, pak se na to dá i koukat jako na TV a s krytem nehrozí že vám z toho telefon při strčení do nočního stolku spadne. Rantl dole je dost malý. Stejně si na hodinky musíte nabíječku připevnit vlastní.
Kdybych to nekoupil jako dárek moc dopředu, hned bych ji vrátil.

  • 4. května 2021 - Oficiální zástupce obchodu iGOODS.cz

    Dobrý den, netuším, kde jste stojan koupil, ale kabel v balení má být. Například u nás na eshopu o nutnosti dokoupení adaptéru informujeme, stejně tak o nabíječce na hodinky.
    Bylo by samozřejmě fajn, kdyby v balení bylo všechno, ale potom by i cena byla mnohem vyšší, tady se tedy nabízí možnost ušetřit, pokud už nějaký komponent máte doma, třeba právě kabel k hodinkám.
    Takto podobně to dělají skoro všichni výrobci, takže není důvod zlobit se zrovna na Fixed, ale spíš na prodejce, který vás špatně informoval o tom co je a co není v balení.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • RLanda

      5. května 2021 - RLanda

      Já souhlasím s tím, že mě svým způsobem naštval prodejce, jelikož to u výrobku nebylo uvedeno a ani doporučeno další příslušenství. Ale pokud jde o nabíječku je to podle mě nedílná součást zařízení. A takový adaptér se jen tak doma neválí, ne s těmito hodnotami.
      Pak jsem nepsal, že nebyl kabel u nabíječky, ale u adaptéru.

      Apropó, koukám že vy informaci o absenci adaptéru také neuvádíte a v doporučeném příslušenství máte adaptér jiné značky a bez důležitých parametrů. Sice tam uvádíte 3A, ale jak mám vědět že je to k 5V a ne k 9V například?
      Tato nabíječka, pokud si dobře pamatuji vyžaduje buď 5V 3A, nebo 9V 2A.


    • RLanda

      4. června 2021 - RLanda

      A ještě doplním, napsal jsem přímo na Fixed a zde jsem se teprve dozvěděl v informaci mimoděk, že adaptér, aby fungovaly všechny 3 pozice najednou musí mít alespoň 30W!
      Tak takový adaptér se doma fakt jen tak někomu neválí.

      Škoda že mi nejde hodnotit u originál nabíječky/nenabíječky.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.